Taartenbakwedstrijd in Belcrumhuis

Tijdens het Belcrum zomerfeest zal er een heuse taartenwedstrijd plaatsvinden in het Belcrumhuis.
In navolging van Heel Holland Bakt, is het op 29 juni de beurt aan de kinderen (5 t/m 15 jaar) van de Belcrum om de lekkerste taarten te bakken.

Dus; kinderen van de Belcrum: maak je eigen taart, kom op 29 juni tussen 15:00 en 15:30 naar het Belcrumhuis met je taart en maak kans op de mooiste prijzen! De absolute hoofdprijs is een pannenkoeken kinderfeestje in het Belcrumhuis voor 8 kinderen.

Iedereen die aanwezig is op het zomerfeest kan een stukje taart komen eten en de taarten te beoordelen. Samen met de vakjury beslissen degene die een stukje taart eten wie er met de hoofdprijs vandoor gaat.

 

Praktisch:

  • Breng taart vanaf 15u tot 15.30 mee achter de bar van het belcrumhuis.
  • Maak een briefje met je naam en leeftijd en de naam/ ingrediënten van je taart
  • Vrijwilligers van het belcrumhuis zullen de taarten op lange tafels presenteren
  • De buurtbewoners kunnen op een kaartje een beoordeling geven (met kleur)
  • De jury zal rond 18 uur op het voorplein de uitslag bekend maken
  • Wens iedereen een gezellige bakmiddag

Het Belcrum zomerfeest is dè mogelijkheid om mensen uit de buurt te leren kennen. We maken dit mogelijk door het samen drinken van een drankje, het genieten van lekker eten en het luisteren naar heerlijke muziek.

Daarnaast vinden we het leuk om ook de verbinding met elkaar te leggen door aan een lange tafel samen te genieten van de lekkerste eigen gemaakte taarten, gebakken door kinderen uit de buurt.